Bestellen, betalen, levering

Aanvraag/bestellen

Aangezien het veelal maatwerk betreft worden alle bestellingen eerst nog met u besproken. Op het bestelformulier geeft u aan wat u wilt bestellen; de hoeveelheid, maat/type etc. Eventueel kunt u een nog opmerking plaatsen.

Na u aanvraag ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; een voorbeeld van het product met u wensen daarin meegenomen, de totale kosten, inclusief de verzendkosten, ordernummer en de verwachte levertijd na ontvangst van de betaling.


Betaling

Alle bestellingen gaan op basis van vooruitbetaling, na akkoord op de definitieve opdracht oftewel de bevestigingsmail, ontvangt u van VanSyl via de Whatsapp een betaling via de betalingsapp Tikkie, waarmee u eenvoudig via Ideal de betaling kunt voldoen.


Levertijd

De producten zijn niet op voorraad aanwezig en zullen pas worden gemaakt na ontvangst van de betaling van de bestelling. De gemiddelde levertijd na ontvangst van betaling is 5 dagen. De exacte levertijd wordt vermeld in de bevestigingsmail.


Levering

Wanneer de bestelling gereed is ontvangt u per e-mail/ WhatsApp een bericht dat de bestelling naar het opgegeven afleveradres onderweg is.

U heeft de mogelijkheid de bestelling op te halen bij VanSyl of naar u te laten verzenden door VanSyl (verzendkosten zijn voor eigen rekening). Vermeld bij de aanvraag indien u het product komt ophalen.


Verzendkosten

Brievenbuspost (en onder de 500 gram) zijn de verzendkosten € 2,50.  Pakketpost, boven de 500 gram of ingepakt door VanSyl dan zijn de verzendkosten € 7,50.


Retourneren

Aangezien de producten die in deze webshop worden aangeboden veelal maatwerk zijn, kunt u deze niet meer ruilen of retourneren. Dit met uitzondering van de producten die vanSyl standaard in het assortiment heeft zitten. Dit zal ten alle tijden duidelijk in de bevestigingsmail worden vermeld.