diy kerstkaarten stempelen

kerstkaarten setje

Een mooi kerstgedachten of nieuwjaarswens versturen is tegenwoordig dan wel minder vanzelfsprekend als vroeger, maar desalniettemin nog steeds leuk om te doen en ook nog zeker zo leuk om te ontvangen.

Zelf geen tijd of zin om een originele kaart te maken. VanSyl heeft zelfgemaakte kerstkaarten op 80 gram bruin karton met daarop een afdruk van een handgemaakte stempel van een kerstster of kerstboom in het goud of in het wit. De tekst bij de kerstster is ook een hand uitgesneden stempel. De achterzijde van de kaart is blanco. 

  • Set 10 kaarten € 5,50
  • Set 20 kaarten € 7,50
  • Note 1: setjes zijn exclusief enveloppen, inclusief verzendkosten.
  • Note 2: vermeld bij de bestelling hoeveel van welke afdruk (kerstster/boom) en in welke kleur (goud/wit)

Liever de stempel van de kerstster, kerstboom of tekst bestellen en zelf je kerstkaarten stempelen is ook mogelijk;

  • Stempel kerstster € 9,50
  • Stempel kerstboom € 9,50
  • Note: exclusief stempelkussen, inclusief verzendkosten.

BESTELLEN

Major Stones Tilburg

Helemaal happy wordt ik ervan! VanSyl en Major Stones gaan een samenwerking aan. Dit betekent dat VanSyl binnenkort de edelstenen van Major Stones Tilburg zal aanbieden.

De stenen komen vanuit de hele wereld. O.a. uit Brazilië, Madagascar en Rusland. Door de stenen met zorg te kiezen, bent u gegarandeerd van een optimale kwaliteit. De exemplaren op de foto zijn de exemplaren die u thuisgestuurd krijgt.

Voor verzending worden de stenen gereinigd. Mocht u een gratis edelsteenadvies willen geef dit dan door via het bestelformulier, voorafgaande aan uw bestelling.

Verwen jezelf of een ander met de helende en werkende kracht van edelstenen. Ze zijn in hanger, oorbellen, broeksteenzak of als interieursteen te koop.

Nu al nieuwsgierig, neem dan alvast een kijkje bij Major Stones!

 

bodyboter van sheabutter en aloe vera

BODY BOTERS

Nieuw bij VanSyl heerlijke verzorgende bodyboters gemaakt van voornamelijk natuurlijke producten. Dit namelijk net niet door toevoeging van de cosmetische glitters en de geurolie (synthetisch).

De bodyboters zijn heerlijk zacht en smelten bij aanraking van de huid. Ideaal om je winterhuid te beschermen en te verwennen. Wrijf je lichaam na het douchen of badderen in met de bodyboter. Laat de boter 5 minuten intrekken en je huid voelt fluweel zacht aan.

Er is bijenwas toegevoegd zodat de body boters niet gelijk al in je hand smelten. De bodyboters zijn beduidend minder hard dan de massagebars in gebruik en smelten sneller bij aanraking door warmte. Let in de zomer op dat de bodyboters bij temperaturen boven de 25 graden kunnen smelten. Bewaar ze dan in de koelkast.

Bewaar de bodyboters op een droge, eventueel koele plek, bijvoorbeeld op een zeep bakje. Dit voor de houdbaarheid van de body boter.

De bodyboters zijn in verschillende samenstellingen mogelijk. VanSyl heeft momenteel de volgende boters in haar assortiment; Aloe vera boter, advocado boter en sheabutter.

Je kunt ze dus in verschillende samenstellingen bestellen!

Wil je ze liever zelf maken, bestel dan een DIY pakket in mijn andere webshop Creacamp.

Enjoy!!

Januari actie!

Nu in de maand januari op de alle verzorgingsproducten bij VanSyl 20% korting.
Verwen je zelf of je bestel alvast voor Valentijn een verzorgingsproduct bij VanSyl, gemaakt van voornamelijk natuurlijke producten.
Kies uit een massageboter, bodyboter, douchegel, badolie, badzout en/of make-up remover in heerlijke geuren en kleuren.
Los te bestellen of als een cadeauset. Dit wordt tevens leuk verpakt indien gewenst.
Dus neem snel een kijkje!

start korting

In een fysieke winkel kun je een openingsfeest houden. Bij een webshop is dat wat lastiger, maar ook te doen. En reden om een feestje te vieren is er altijd wel te vinden. VanSyl is compleet vernieuwt en heeft een aantal zaken onder gebracht bij creacamp. Daarom geen fysiek feestje, maar een kortingsfeestje.

Dit natuurlijk om te vieren dat we zijn gestart oftewel ‘live zijn’. Nu op alle kids, sieraden en verzorgingsproducten € 2,50 korting!!

Let wel, deze aanbieding geldt tot zondag 7 januari  2018.

Veel shop plezier!