BETALEN & LEVEREN

Workshops
De Creacamps kunnen contact worden betaald op de dag van deelname. Let wel, er is geen pinautomaat aanwezig, gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen. Afhankelijk van het soort workshop kan het zijn dat er nog materiaalkosten worden berekend, dit wordt per workshop vermeld.


Kinderfeestje
Na aanvraag van u kinderfeestje ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; het aantal kinderen, soort kinderfeestje, eventuele extra’s, datum en tijdstip, de totale kosten, het bankrekeningnummer en ordernummer.

Alle kinderfeestjes gaan op basis van een aanbetaling (€ 30,-), middels overschrijving, na akkoord op de definitieve opdracht. Deze aanbetaling is in verband met de in te kopen materialen. Het resterende bedrag kan (gepast) contact worden voldaan op de dag zelf.


Cadeautje of product
Na u aanvraag ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; u bestelling  (met u wensen daarin meegenomen), de totale kosten, inclusief de verzendkosten, het bankrekeningnummer en ordernummer met uiteraard de te verwachte levertijd na ontvangst van de betaling.

Alle cadeautje en producten gaan op basis van vooruitbetaling, middels overschrijving, na akkoord op de bovenstaande e-mail.Ophalen/verzenden
Na ontvangst van de betaling zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. U ontvangt per e-mail/ sms/Whatsapp een bericht dat de bestelling naar u onderweg is.

U heeft de mogelijkheid de bestelling op te halen bij VanSyl of naar u te laten verzenden door VanSyl (verzendkosten zijn voor eigen rekening). Dit kunt u aangeven het bestelformulier.

Verzendkosten
Brievenbuspost (en onder de 500 gram) zijn de verzendkosten € 2,50.  Voor pakketpost of boven de 500 gram zijn de verzendkosten € 7,50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s