MASSAGE BAR – kokos

Heerlijk geurende kokos massage bar op basis van kokosolie. Door toevoeging van de kokos smelt de bar bij een temperatuur van 25C. Ideale verwennerij voor droge en schrale plekjes en de voeten.

Ingrediënten: Bijenwas, kokosolie/vet, rijstolie, castorolie, kokos geurolie, kleurstof

5 voor €5,- (circa 90 gram, 15 gram per stuk)

Bewaren op een koele droge plek. Niet in water laten staan in verband met eventuele schimmels.


Bijenwas werkt vochtinbrengend en verzachtend. Het vormt een waterproof laagje op de huid en laat een beschermlaagje achter zonder de huid af te sluiten waardoor het kan blijven ademen maar tegelijkertijd toch wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bijenwas zorgt tevens voor de vaste structuur van de balsem.

Castor olie ook wel wonderolie of ricinusolie genoemd, maakt de huid zacht en soepel, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en verzachtende werking, legt een laagje over de huid waardoor deze beschermd wordt.

Kokosolie/vet bevat laurine- en capryl­zuur dat zorgt voor een anti microbiële en schimmeldodende werking op de huid. De ontstekingsrem­mende werking van kokosolie kan heilzaam werken bij psoriasis en eczeem.

Rijstolie bevat proanthrocyanidin wat de elasticiteit van de huid beschermt en op peil houdt. De grote hoeveelheden vitamine E houden de huid glad en mooi en zorgt voor de genezing van roodheid, ruwe plekjes en littekens.

BESTELLEN